top of page

Trobada de bandes de música del Baix Maestrat 2017

Tal com ja ve sent tradicional, el mes de setembre és el mes per excel·lència de les trobades de bandes de música. La nostra comarca com tots els anys ve celebrant este esdeveniment, la qual enguany arribarà a la 24 edició i tindrà com a població amfitriona a Rossell.


L'Associació Musical Filarmónica Rossellana serà enguany l'encarregada d'organitzar la trobada comarcal que estarà inclosa dins dels actes de celebració del seu centenari. Com no podria ser d'una altra manera nostra societat musical estarà un any mes participant en esta trobada que serà punt de trobada i reunió de totes les societats musical del Baix Maestrat.


Vos deixem el cartell anunciador de la trobada.

Stay Up-To-Date with New Posts

Search By Tags

bottom of page