top of page

Participació en l'Assemblea de la FSMVC a Elda.

Un any mes, i amb este van 12, la nostra societat musical va estar representada pel nostre president en l'Assemblea General de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat València que es va celebrar a Elda el 28 i 29 d'octubre de 2017. Allí vam poder trobar-nos amb representants de diferents societats musicals de la nostra província i comarca.


Aquesta assemblea té com a finalitat aprovar el pressupost de la FSMCV per al 2018, així com la gestió de la junta directiva i altres tema d'interés per a les societats musicals com els recents requeriments de la inspecció de treball o possibles aplicacions de la llei del voluntariat en les societats musicals.


El Comité Provincial de Castelló al complet en l'assemblea de Elda

Stay Up-To-Date with New Posts

Search By Tags

bottom of page