top of page

Començen els actes de Santa Cecília

Ahir a la vesprada van començar els actes que l'Agrupació Musical Vila de Càlig té preparats per a este finde setmana i el pròxim.


Este cap de setmana era el torn de la festa de disfresses i la "replegà sorpresa" dels nous músics. Va ser una nit de conte dels de la factoria Disney d'abans. A cada casa que visitàvem arreplegàvem a un nanet fins que finalment vam arreplegar a Blancaneus, per a acabar celebrant esta noves incorporacions amb un bon sopar en el nostre local.


Des d'ací dessitgem un gran futur musical a totes estes noves incorporacions i covidem a la gent de la nostra població a acompanyar-nos al tradicional concert en honor a Santa Cecília que se celebrarà dissabte que ve a les 19:30 a l'Auditori del Centre de Cultura.


Stay Up-To-Date with New Posts

Search By Tags

bottom of page