top of page

XXV Trobada de Bandes de Música del Baix Maestrat i 50 Assemblea General de la FSMCV

Ha estat un plaer acollir a tots els músics de la nostra comarca en esta trobada, la primera dins del nomenament com a be d’interés. Aquesta trobada ha estat dins dels actes de celebració del nostre 20è aniversari. Esperem que hageu estat agust pel nostre poble, nosaltres estem molt agraits de haver pogut fer, un cop més, música tots junts. No ens voldriem oblidar de la gent que desde primera hora del matí ha estat amb nosaltres col.laborant per a tindre-ho tot a punt i que tot surtiga de la millor manera possible. Veïns del poble, pares i familiars dels músics, músics, membres de la junta directiva actual i de directives antigues, a tots, moltíssimes gràcies. Sou també protagonistes d’aquest acte ja que sense volsaltres no hagues segut possible. També gràcies al ajuntament per la seua col.laboració. Des d’ací volem aprofitar per donar-li l’enhorabona a l’Associció Musical Ciutat de Benicarló, que seran els amfitrions de la XXVI trobada de bandes del Baix Maestrat, allí estarem!

El cap de setmana següent ens va portar a València a representar a la nostra Agrupació en la 50 Assemblea General de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. Allí com a President de la nostra Agrupació i com a President Provincial de Castelló van acompanyar als companys de la Junta Directiva de la FSMCV a la recepció del Molt Honorable President de la Generalitat a l'entrada del Palau de Congressos de València. A la jornada es van fer públics els guanyadors dels premis Euterpe, que seran entregats pel President de la Generalitat el dia 22 de Novembre al Palau de la Generalitat. També es va aprovar el pressupost del 2019 i es va fer una valoració del treball de la Junta Directiva del període 2014-2018. Després es va presentar la candidatura que es presentava a les eleccions de junta directiva 2018-2022 i que encapçalava de nou, Pedro Rodríguez i que al final de la jornada, després del concert de la Banda Simfònica de la FSMCV, es va anunciar que havia revalidat la presidència de la FSMCV.


Més fotos al Facebook de l'Agrupació Musical Vila de Càlig i de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

Stay Up-To-Date with New Posts

Search By Tags

bottom of page