top of page

Activitats de Santa Cecília

Després d'uns dissabtes marcats pels actes de preparació de la festivitat de Santa Cecília, en els quals el dissabte 10 de novembre vam poder gaudir de diversos documentals musicals, el dissabte 17 de novembre d'una actuació en viu de què és tuba de la nostra banda i professor de guitarra, Ricard Marzá i ahir mateix tancant aquests nous actes vam poder gaudir d'una actuació de Pepe Monroig al saxo, acompanyat d'Andreu Monroig i Miguel Monroig. Després d'aquesta actuació ens vam disposar a gaudir, de la qual és sens dubte, la vesprada més divertida dels integrants de la nostra societat musical, la vesprada de disfresses. Així que vestits per a l'ocasió ens vam disposar anar a cercar al nostre nou integrant, Jose Vte. Cuartero. Després d'animar amb música els carrers de la població ens vam disposar a compartir tots junts d'un berenar-sopa i de festa al local de la nostra societat musical. Dissabte que ve 1 de desembre realitzarem el concert a les 19 h en l'Auditori del Centre de Cultura que enguany tindrà la temàtica de Concert de Solistes en el qual els integrants més joves de la societat musical ens delectaran amb les seues melodies. Després ens traslladarem a un conegut restaurant de Peníscola on tots els músics al costat de la junta directiva i socis soparem i gaudirem d'una vetlada musical.


El diumenge 2 de desembre es realitzarà la recollida oficial per la banda de música del nou integrant, la missa en honor a Santa Cecília i la cercavila. Després gaudirem els músics i la junta d'un menjar en el local de la banda.
Stay Up-To-Date with New Posts

Search By Tags

bottom of page