S'acosta el Concert de Santa Cecília

November 29, 2018

 

S'acosta el cap de setmana gran de la nostra societat musical i perquè aneu deixant temps lliure el dissabte per a poder assistir al nostre concert, ací us deixem el cartell amb els actes programats i el programa del concert.

Aprofitem per a agrair a tots els alumnes d'infantil i primària del col·legi "Felicinda Collell" de la nostra població, la seua participació, així com a tots els professors del mateix la seua implicació i treball pel projecte de concurs de dibuix per al cartell anunciador de la festivitat i programa del concert de Santa Cecília.

Després de veure tots els dibuixos que ens van fer arribar, la guanyadora d'aquest I Concurs per al cartell anunciador de la festivitat i programa del concert de Santa Cecília, ha sigut, Daniela Pauner.

Els dibuixos estaran exposats en l'Auditori del Centre de Cultura durant el concert del dissabte.

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

September 6, 2019

August 18, 2019

December 21, 2018

Please reload

Stay Up-To-Date with New Posts

Search By Tags

Please reload

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© 2017. Agrupació Musical Vila de Càlig · https://www.amusicalcalig.com · e-mail: amusicalcalig@fsmcv.org

C/ Rei Jaime I, 26 · Càlig (Castelló) · 964492939 · 654348729