top of page

S'acosta el Concert de Santa Cecília


S'acosta el cap de setmana gran de la nostra societat musical i perquè aneu deixant temps lliure el dissabte per a poder assistir al nostre concert, ací us deixem el cartell amb els actes programats i el programa del concert. Aprofitem per a agrair a tots els alumnes d'infantil i primària del col·legi "Felicinda Collell" de la nostra població, la seua participació, així com a tots els professors del mateix la seua implicació i treball pel projecte de concurs de dibuix per al cartell anunciador de la festivitat i programa del concert de Santa Cecília. Després de veure tots els dibuixos que ens van fer arribar, la guanyadora d'aquest I Concurs per al cartell anunciador de la festivitat i programa del concert de Santa Cecília, ha sigut, Daniela Pauner. Els dibuixos estaran exposats en l'Auditori del Centre de Cultura durant el concert del dissabte.
Stay Up-To-Date with New Posts

Search By Tags

bottom of page