S'acosta el Concert de Santa Cecília


S'acosta el cap de setmana gran de la nostra societat musical i perquè aneu deixant temps lliure el dissabte per a poder assistir al nostre concert, ací us deixem el cartell amb els actes programats i el programa del concert. Aprofitem per a agrair a tots els alumnes d'infantil i primària del col·legi "Felicinda Collell" de la nostra població, la seua participació, així com a tots els professors del mateix la seua implicació i treball pel projecte de concurs de dibuix per al cartell anunciador de la festivitat i programa del concert de Santa Cecília. Després de veure tots els dibuixos que ens van fer arribar, la guanyadora d'aquest I Concurs per al cartell anunciador de la festivitat i programa del concert de Santa Cecília, ha sigut, Daniela Pauner. Els dibuixos estaran exposats en l'Auditori del Centre de Cultura durant el concert del dissabte.
Recent Posts

Stay Up-To-Date with New Posts

Search By Tags

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© 2017. Agrupació Musical Vila de Càlig · https://www.amusicalcalig.com · e-mail: amusicalcalig@fsmcv.org

C/ Rei Jaime I, 26 · Càlig (Castelló) · 964492939 · 654348729