top of page

Santa Cecília 2018

Després d'un cap de setmana replet d'activitat i actes per part de la nostra societat musical, solament ens queda donar les gràcies a totes aquelles persones que ahir van acudir a l'auditori del centre de cultura per a sentir el nostre concert i recolzar als nostres joves solistes. Els actes van començar el dissabte al matí on es van realitzar jocs per als alumnes de l'escola de música, després va tenir lloc un menjar de músics i a la vesprada el tradicional concert.


El nou integrant de la nostra banda és, Jose Vicente Cuartero Sancho. També com a novetat enguany els alumnes de Col·legi d'Educació Infantil i Primària han participat en un concurs per al cartell anunciador de les activitats de Santa Cecília, la guanyadora d'aquest concurs ha sigut Daniela Pauner, qui rebia de mans de la nostra musa, Laia Bou, un detall.


Després del concert es van continuar les celebracions, juntament amb els socis que van voler acompanyar-nos, en un conegut restaurant de Peníscola, on la festa va arribar fins a altes hores de la matinada. Ja avui el dia començava amb la recollida del nou integrant de la banda de música en la seua casa i la recollida de la imatge de Santa Cecília en el Convent per a anar a la missa. Després de la missa s'ha realitzat la tradicional cercavila pels carrers de costum i per a finalitzar la festa hem menjat tots junts en el local social de la nostra societat musical. Ací us deixem unes fotografies del concert d'ahir.


Stay Up-To-Date with New Posts

Search By Tags

bottom of page