top of page

Comença l'activitat a l'escola de música

Enguany a mitjan aquest passat mes d'octubre i després de l'elaboració i aplicació d'un pla de contingència per a la COVID-19, pla que ens obliga a tindre instaurat la Conselleria d'Educació, per a poder obrir l'escola de música i protegir als professors i alumnes del coronavirus, hem obert les nostres instal·lacions als nostres alumnes per a començar el curs 20/21.


Enguany hem incorporat a l'oferta educativa de la nostra escola de música, l'opció de música moderna amb la creació de la ESMUMO (Escola de Música Moderna) on s'imparteixen classes de cant, guitarra elèctrica, baix elèctric, ukulele, percussió moderna, harmonia o informàtica musical.


A part també tenim l'oferta de la ESMUCA (Escola de Música de Càlig) que són els instruments clàssics de la banda (flauta, oboé, fagot, clarinet, saxofon, trompa, trompeta, trombó, bombardí, tuba i percussió), el llenguatge musical, jardí musical i iniciació musical i piano.


Seguint amb les novetats enguany també hem inclòs en la nostra oferta educativa la musicoteràpia per a nounats i xiquets i xiquetes de 6 mesos a 2 anys.


Gràcies a aquesta gran oferta formativa i al gran acolliment de per part dels usuaris de les nostres instal·lacions, en aquest curs hem aconseguit augmentar en un 100% el nombre de matrícules a la nostra escola pel que almenys aquest curs en el qual estem podem dir que el futur es presenta bastant optimista per a la nostra escola i societat musical.


També, i gràcies a l'ajuda concedida per la Diputació Provincial de Castelló per a l'adquisició d'instruments, hem ampliat la varietat i quantitat d'instruments que tenim en les nostres instal·lacions per a poder-los prestar als nostres xicotets músics perquè comencen en aquest nou i apassionant món musical.


A tots els que heu confiat en la nostra escola i en la nostra oferta educativa, MOLTES GRÀCIES.


Comments


Stay Up-To-Date with New Posts

Search By Tags

bottom of page