top of page

VIII Curs de Direcció Musical

Professor

_DSC1969.jpg

Ha estudiat amb els mestres: José María Cervera Lloret, George Pehlivanian i Armando Tasso, si bé qui va marcar la seua vida professional i es va convertir en el seu mentor va ser el Mestre José Collado.


De l'any 1993 a 1995 va ser Director Titular de l'Orquestra i Societat Musical de l'Amistat de Quart de Poblet, amb la qual va realitzar una gira pels principals auditoris nacionals de França.


De 1996 al 2006 va exercir com a Director Titular de l'Orquestra i Societat musical Ciutat de Requena. Allí va rebre, en reconeixement a la seua tasca, la Insígnia d'Or, màxima distinció que atorga aquesta Societat. També li va ser atorgada la Insígnia d'Or per la Societat Musical de Villar del Arzobispo.


L'any 2000 va guanyar el Primer Premi i Menció d'Honor com a millor director en el Certamen Internacional de València.


El desembre de 1996 va dirigir l'estrena del drama líric “Amor Tirà”, dels compositors Mariano Pérez Sánchez i Francisco Antich Carbonell, al Teatre Principal de Requena. Aquesta obra va suposar el seu debut en el món de l'òpera i la sarsuela. Des de llavors ha desenvolupat cicles dedicats a l'òpera. Ha dirigit, entre altres: “La Serva Padrona”, “Calisto i Melibea”, “La traviatta”, “La Boheme” o “Carmen”.

Francisco Melero
Informació del Curs

DATES

Del 29 de juliol al 3 d'agost.

Concert de Cloenda el 3 d'agost amb la banda de L'Agrupació Musical Vila de Càlig.

Podeu informar-vos de les obres d'estudi d'aquest curs i de la programació per al concert contactant amb L'AMVC mitjantçant el correu electrónic: amusicalcalig@fsmcv.org

PREUS

Alumne/a actiu: 220 euros.

Alumne/a oient: 110 euros

NOMBRE D'ALUMNES

Per a garantir un ensenyament eficient, el nombre d'alumnes màxim en actiu serà de 10, el nombre d'alumnes oients es il·limitat.

HORARIS

Les classes amb el Mestre Melero seran de 16h a 20:30h a les instal·lacions de l'AMVC.

El assatjos amb la banda de l'AMVC seran de les 22h a les 24h.

INFORMACIÓ COMPLEMENTARIA

Aquest curs está adreçat a totes les persones que tinguen la necesitan de conèixer el món de la direcció. Es per això que s'adaptara als diferents nivells de l'alumnat per a optimitzar els resultats.

Abraça des de nivells de direcció professional, com a estudiants de direcció, amateurs, etc.

Al curs es treballaran diversos aspectes, com la figura del director, la importància d'una bona programació, què és i per a què serveix la tècnica, com enfrontar-se a una partitura, etc.

Termini màxim d'inscripció: 15 de juliol

Documentació del Curs
bottom of page