21/09/2019

Com tots els anys la nostra societat musical ha participat este passat dissabte 14 i diumenge 15 en les desfilades que organitza l'Associació Cultural de Moros i Cristians de Peñíscola. La nostra banda ha desfilat amb 2 esquadres cristianes, per primera vegada desde que participem en estes desfilades i vam amenitzar eixa colorida desfilada amb la música de conegudes marxes cristi...

06/09/2019

Aquest dilluns 2 de setembre van donar començament les obres d'adequació del segon pis del local de la nostra societat musical. 

Aquestes obres estan subvencionades per la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana amb un import de 33.608€ i tindran una durada com a màxim de 2 mesos i serviran per a adequar aquesta planta per a l'ampliac...

06/09/2019

Cada 6 de setembre, al nostre poble, es celebra la festa de la nostra patrona, la verge del socors.

La nostra societat musical participa en aquesta festivitat realitzant la cercavila pels carrers de costum i la tradicional processó fins a l'ermita.

Aquesta vesprada, com tots els anys, estarem en l'ermita repartint informació sobre les matricules i l'oferta formativa que té la n...

06/09/2019

La nostra societat musical va participar el diumenge passat en el programa de concerts d'intercanvi que organitza la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

Si al mes de juliol van ser els nostres companys de Sogorb els qui ens van visitar, aquest diumenge passat 1 de setembre vam ser nosaltres els que ens dam desplaçar a la capital de l'Alt Palància per a re...

18/08/2019

Després d'uns dies d'activitat intensa la nostra societat musical tanca les portes per vacances fins a finals del mes d'agost.

Han sigut uns dies de cercaviles, processons , dansada popular, vesprades de bous, etc, en la qual la nostra societat musical ha estat present en quasi la majoria dels actes celebrats.

Al nostre Facebook trobàreu multitud de fotografies dels actes en els qu...

30/07/2019

Arriba la VIII edició del curs de direcció impartit pel mestre Francisco Melero.

El concert de cloenda serà el pròxim dissabte 3 d’agost a la Plaça Bassa Nova. Serà un repertori que paga la pena on els alumnes del curs demostraran tots els coneixements que han aprés.

30/05/2019

Un any més, i com ja és habitual per aquestes dates, tornem a tindre la campanya d'intercanvis musicals entre societats musicals federades.

Enguany comptarem amb la participació dels nostres companys de la Sociedad Musical de Segorbe.

El primer dels dos concerts ser realitzarà a l'Auditori del Centre de Cultura de Càlig el dissabte 15 de juny a les 19.30.

Serà el diu...

30/05/2019

Arriba una nova edició del curs de direcció musical amb el mestre Francisco Melero, una oportunitat única d'endinsar-se al món de la direcció.

Trobareu tota la informació al tríptic que us adjuntem.

Per a qualsevol dubte podeu adreçar-vos a les dades de contacte que apareixen al tríptic.

No dubteu, paga la pena aquesta oportunitat.

25/02/2019

Com és tradicional per aquestes dates la nostra Agrupació celebra l'Assemblea General Ordinària on es dóna compte als socis de les activitats realitzades i per realitzar, de l'activitat econòmica, etc.

La nostra assemblea se celebrarà el dimecres 27 a les 21.30 en primera convocatòria i a les 22 en segona, al local de la nostra societat musical.

Ací us deixem l'ordre del dia.

21/12/2018

Ací us deixem la felicitació de nadal de la nostra societat musical.

Please reload

Noticies recents

18/08/2019

Please reload

Mantingue's informat  de les novetats

Buscar per Tags

Please reload

Noticies

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© 2017. Agrupació Musical Vila de Càlig · https://www.amusicalcalig.com · e-mail: amusicalcalig@fsmcv.org

C/ Rei Jaime I, 26 · Càlig (Castelló) · 964492939 · 654348729