Trobada de bandes de música del Baix Maestrat 2017

August 28, 2017

Tal com ja ve sent tradicional, el mes de setembre és el mes per excel·lència de les trobades de bandes de música. La nostra comarca com tots els anys ve celebrant este esdeveniment, la qual enguany arribarà a la 24 edició i tindrà com a població amfitriona a Rossell.

 

L'Associació Musical Filarmónica Rossellana serà enguany l'encarregada d'organitzar la trobada comarcal que estarà inclosa dins dels actes de celebració del seu centenari. Com no podria ser d'una altra manera nostra societat musical estarà un any mes participant en esta trobada que serà punt de trobada i reunió de totes les societats musical del Baix Maestrat.

 

Vos deixem el cartell anunciador de la trobada.

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

September 6, 2019

August 18, 2019

December 21, 2018

Please reload

Stay Up-To-Date with New Posts

Search By Tags

Please reload

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© 2017. Agrupació Musical Vila de Càlig · https://www.amusicalcalig.com · e-mail: amusicalcalig@fsmcv.org

C/ Rei Jaime I, 26 · Càlig (Castelló) · 964492939 · 654348729