top of page

Concert de Santa Cecilia 2017

Este cap de setmana passat la nostra societat musical, va celebrar la festivitat de Santa Cecília.


El dissabte al matí, i com ve sent habitual en estos anys, es van fer jocs en l'escola de música per als alumnes de la mateixa i organitzats pels músics de la nostra societat musical. Després es va realitzar una menjar per a tots els músics que van voler en el local social de la nostra seu.


Ja després del menjar, els nostres músics van realitzar un assaig previ al concert, que va tindre lloc en l'Auditori del Centre de Cultura a les 19:30. En este concert i abans de començar es va presentar als nous integrants de l'Agrupació Musical Vila de Càlig que van ser:


Aitana Cuartero (Clarinet)

Gerard Antolí (Trombó)

Cesar Colom (Saxòfon Alt)

Nicolas Arriagada (Trompa)

Neus Carbó (Flauta)

Mikel Anglés (Percussió)

Ana Marzá (Violoncel)

José Joaquin Sans (Saxòfon Tenor)


Després d'un gran concert i en el que vam poder escoltar algunes de les obres que la nostra banda ha interpretat durant els 10 anys que Vicent Aznar és director de la banda simfònica de la nostra societat musical, es va procedir a les fotos de rigor tant dels diferents instruments per famílies, com del grup complet. (Com es pot veure en les fotos que il·lustren esta notícia).


Per a continuar amb els actes i la festa es va celebrar un sopar de tots els músics i junta directiva en el local social i es va continuar amb jocs i música fins a la matinada.


El diumenge va començar molt enjorn amb l'arreplega en les seues cases dels nous músics i després amb la cercavila pels carrers de la població amb la imatge de Santa Cecília. Una vegada realitzat açò vam tindre una missa en honor a la nostra patrona i finalitzem la jornada amb la tradicional dinar de Santa Cecília, realitzat en un conegut restaurant.


Stay Up-To-Date with New Posts

Search By Tags

bottom of page