top of page

VI Concert del Soci

Com ve sent habitual per aquestes dates, i any rere any, la nostra societat musical va celebrar anit el ja tradicional concert el soci.


El d'ahir va ser un concert especial, un concert on ens retrobarem amb vells companys de faristol, on es van compartir sentiments, on vam disfrutar mútuament de l'experiència de fer música i de fer gran la nostra societat musical. Ahir vam celebrar els 20 anys des de la presentació oficial de la nostra banda i que millor manera de celebrar-ho que amb un concert on ens vam retrobar amb companys que ja no estan tocant i amb el que va ser el nostre primer director, José Rafael Ávila Farriol.


Un concert que té com a finalitat agrair als socis de la nostra entitat musical el seu suport incondicional, i que ens agradaria que també fora un homenatge i record a tots aquells socis que per desgràcia ja no estan entre nosaltres, però que el seu record sempre estarà en els nostres cors.


Esperem que tots vostés disfrutaren tant del concert, com nosaltres ho hem fet preparant-lo.

Stay Up-To-Date with New Posts

Search By Tags

bottom of page