XVI Campanya de Concerts d'intercanvis Musicals

Un any més, i com ja és habitual per aquestes dates, tornem a tindre la campanya d'intercanvis musicals entre societats musicals federades. Enguany comptarem amb la participació dels nostres companys de la Sociedad Musical de Segorbe. El primer dels dos concerts ser realitzarà a l'Auditori del Centre de Cultura de Càlig el dissabte 15 de juny a les 19.30. Serà el diumenge 1 de setembre quan la nostra societat musical vaja a Sogorb a retornar la visita. D'ací a poc temps us comptarem més sobre aquest concert.Recent Posts

Stay Up-To-Date with New Posts

Search By Tags

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© 2017. Agrupació Musical Vila de Càlig · https://www.amusicalcalig.com · e-mail: amusicalcalig@fsmcv.org

C/ Rei Jaime I, 26 · Càlig (Castelló) · 964492939 · 654348729