Festivitat de la Mare de Deu del Socors

Cada 6 de setembre, al nostre poble, es celebra la festa de la nostra patrona, la verge del socors. La nostra societat musical participa en aquesta festivitat realitzant la cercavila pels carrers de costum i la tradicional processó fins a l'ermita. Aquesta vesprada, com tots els anys, estarem en l'ermita repartint informació sobre les matricules i l'oferta formativa que té la nostra escola de música, també comptarem amb la presència i actuació de la batucada ce la nostra societat musical. Us esperem.


Recent Posts

Stay Up-To-Date with New Posts

Search By Tags

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© 2017. Agrupació Musical Vila de Càlig · https://www.amusicalcalig.com · e-mail: amusicalcalig@fsmcv.org

C/ Rei Jaime I, 26 · Càlig (Castelló) · 964492939 · 654348729