top of page

Intercanvi a Sogorb

La nostra societat musical va participar el diumenge passat en el programa de concerts d'intercanvi que organitza la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana. Si al mes de juliol van ser els nostres companys de Sogorb els qui ens van visitar, aquest diumenge passat 1 de setembre vam ser nosaltres els que ens dam desplaçar a la capital de l'Alt Palància per a retornar-los la visita. Després de passar un matí de convoi al Segobriga Park i de recuperar forces amb un menjar en un restaurant de Sogorb , vam poder gaudir d'un bon assaig amb un posterior gran concert a l'Auditori Salvador Seguí. Des d'ací volem mostrar el nostre agraïment a la presidenta i junta directiva de la Societat Musical de Sogorb per la seua amabilitat i bon treball per a facilitar-nos les coses per a poder passar un gran dia a Sogorb. Us deixem unes fotografies de la posterior cercavila al concert realitzat.


Stay Up-To-Date with New Posts

Search By Tags

bottom of page