Participació als actes del 50 aniversari de la FSMCV a Castelló

Ahir la nostra escola de música va participar juntament amb altres escoles de música de la nostra comarca, provincia i Comunitat, en els actes de homenatge a les nostres Escoles de Música: un model educatiu, social i cultural únic al món.


Mes de 6000 alumnes d'entre 10 i 16 anys, de més de 200 Societats Musical de tota la Comunitat Valenciana, vam participar d'aquest esdeveniment històric en el qual vam aconseguir junts, a més de tot, 2 Rècords Guinness.
Recent Posts

Stay Up-To-Date with New Posts

Search By Tags

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© 2017. Agrupació Musical Vila de Càlig · https://www.amusicalcalig.com · e-mail: amusicalcalig@fsmcv.org

C/ Rei Jaime I, 26 · Càlig (Castelló) · 964492939 · 654348729